FAQ

Veelgestelde vragen

Wat houdt een avondje tapas eten precies in?

Het gaat bij ons om een avondvullend concept. De tafel is dan ook de gehele avond voor jou gereserveerd. Reserveren is mogelijk vanaf 16.30. Onze gerechtjes zijn te bestellen tot 21:30 en onze desserts tot 22:00. In het weekend op vrijdag en zaterdag kunnen onze gerechtjes besteld worden tot 22:00 en onze desserts tot 22:30. Gedurende de avond kunnen er twee gerechtjes per persoon per ronde worden besteld. In overleg is het ook mogelijk om meer gerechtjes te bestellen per ronde wanneer er bijvoorbeeld niet veel tijd is.

Ik heb een allergie. Hoe weet ik wat ik kan bestellen van de tapaskaart?

Ons keukenteam doet zijn uiterste best om rekening te houden met allergieen. Wij kunnen echter kruisbesmetting en sporen niet uitsluiten. Wij hebben aangepaste tapaskaarten, zodat het duidelijk is wat er wel of niet besteld kan worden.

Wij kunnen rekening houden met de volgende allergenen of dieetwensen: Gluten, lactose, noten, pinda’s & zwangerschap. Voor overige allergenen of dieetwensen vragen wij je contact met ons op te nemen. Het is voor ons prettig dat je tijdens het reserveren eventuele allergenen of dieetwensen direct doorgeeft, zodat wij hier alvast rekening mee kunnen houden.

Ik ben zwanger. Hoe weet ik wat ik kan bestellen van de tapaskaart?

Wij hebben dan voor je een aangepaste tapaskaart met streeplijstjes.

Het is voor ons prettig dat je tijdens het reserveren al aangeeft dat er een persoon zwanger is, zodat wij hier alvast rekening mee kunnen houden.

Ik heb een maagverkleining gehad. Hierdoor kan ik minder eten dan gemiddeld. Dien ik toch het volledige bedrag te betalen?

Ja, dat klopt. Het verschilt per persoon hoeveel rondes er gegeten worden. Onze prijs is niet gebaseerd op aantal rondes, maar het is een vast bedrag voor het all you can eat concept. Wij kunnen dus aan de prijs helaas niks veranderen.

Hebben jullie ook vegetarisch gerechten?

Ook gasten die vegetarisch eten kunnen bij ons een heerlijk avondje uit. De keuze is wel wat beperkter. Via onze menukaart kan je precies zien welke gerechten vegetarisch zijn.

Hebben jullie een aangepaste kaart en prijzen voor kinderen?

Ook kinderen kunnen bij ons gezellig tapas eten. Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:

0 t/m 2 jaar:Gratis
3 t/m 8 jaar:€ 11,50
9 t/m 12 jaar:€ 18,-

Mag ik mijn hond meenemen tijdens ons diner?

Nee, dit is helaas niet toegestaan, tenzij het een hulphond betreft.