Over ons

STEAKS & ZO

Wij bevinden ons sinds mei 2018 op het museumplein in Ede, waar de bekende café’s zitten. Bij ons kunt u heerlijk komen genieten van smaakvolle gerechten met bijpassende dranken in een ongedwongen, gezellige sfeer. Naast onze steaks serveren wij natuurlijk ook vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij onze onbeperkt carpacciokaart. Avondvullend genieten van de lekkerste carpaccio gerechtjes. De carpacciokaart hebben wij aangevuld met soepjes, hoofgerechtjes en desserts . Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kindermenu.

Alle wijnen zijn per glas of per fles te bestellen, zo maken wij het u makkelijk om eens iets anders te proberen. Naast onze vaste bieren hebben wij ook altijd een smaakmaker van onze wisseltap, vraag onze medewerker naar de huidige. Ook zullen zij u kunnen adviseren over het soort wijn of bier dat het beste bij uw gekozen gerecht past. Liever alcoholvrij? Geen enkel probleem. De keuze is groot en ook daar zullen wij u in adviseren!

Hoe kunt u bij ons komen?

Op parkeerterrein Kuiperplein kun u vanaf 18.00 gratis parkeren. Mocht het Kuiperplein vol zijn dan kunt u ook parkeren op parkeerterrein Van Dijkeplein. Ook hier geldt dat u vanaf 18.00 gratis kunt parkeren. Het treinstation Ede-centrum ligt direct naast ons.

Kortom: kom eens gezellig langs om onze heerlijke gerechten uit te proberen, wij verwelkomen u graag!