Groepen

GROEPSARRANGEMENTEN

Voor het goed laten verlopen van uw diner met een groot aantal personen hebben wij diverse menusuggesties samengesteld. Deze menu’s zijn bedoeld voor gezelschappen vanaf 10 personen en dienen uiterlijk een week voor aanvang van uw diner gereserveerd te worden. U hoeft alleen de keuze van het menu op te geven. Op de dag van uw diner ontvangt iedereen een menukaart met het door u gekozen menu en kan iedereen zelf kiezen welk voor-, hoofd- en nagerecht ze wensen.

De menu’s kunnen als u dat wenst, uitgebreid worden met een dranken arrangement. Zo weet u van te voren wat het hele diner u gaat kosten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Het dranken arrangement is inclusief bier, fris, huiswijn, koffie en thee. De kosten hiervan bedragen € 6,50 per persoon per uur, met een minimum van 2 uur en uit te breiden per half uur.

Andere wensen?

Heeft u zelf nog wensen of suggesties, of wilt u graag een eigen menu samenstellen, vul dan uw gegevens in, wij nemen dan zsm contact met u op.

Zijn er in uw gezelschap mensen met bepaalde diëten of allergieën, dan zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden.